Keshilli Rajonal Fier

Mbulon rrethet: Fier, Lushnje dhe Mallakaster

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Fier 2020 – 2025

Nr. Funksioni Emer Mbiemer Specialiteti
1 President Dr. Besnik BRAHIMAJ Obsteter-Gjinekolog
2 Zv. President Dr. Athina DAKA Transfuzion Gjaku
3 Anetar Dr. Berti AGALLIU ORL
4 Anetar Dr. Arben YZEIRI Mjek i pergjithshem
5 Anetar Dr. Kozeta RAMA Obsteter-Gjinekolog
Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Fier:
Lista Emerore Fier