Keshilli Rajonal Kukes

Mbulon rrethet: Kukes, Has dhe Tropoje

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Kukes 2020 – 2025

Nr. Funksioni Emer Mbiemer Specialiteti
1 President Dr. Agron GECA Imazher
2 Zv. President Dr. Edvin KOVAÇI Kardiolog
3 Anetar Dr. Sadete BULICA Mjeke e Pergjithshme
4 Anetar Dr. Naim NEZA Radiolog
5 Anetar Dr. Seit JAKU Pediater
Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Kukes:
Lista Emerore Kukes