Regional Council Berat

Print

 

Mbulon rrethet: Berat, Kucove dhe Skrapar

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Berat 2009 – 2014

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President Dr. Miltiadh Vevecka Neuro-Psikiater
2. Zv. President  Dr. Agron Veizaj Mjek i Pergjithshem
3.  Anetar  Dr. Stavrini Sinjari Stomatolog 
4.  Anetar  Dr. Jovan Nakuci  Otojater
5.  Anetar  Dr. Kozma Brisku Obsteter-Gjinekolog
 

 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Berat:

Rrethi Berat

Rrethi Kucove

Rrethi Skrapar