Regional Council Diber

Print

 

Mbulon rrethet: Diber dhe Bulqize

Lista emërore e mjekve: Kliko këtu për të konsultuar listën

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Diber 2009 – 2014

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President Dr. Hasan Lleshi Pediater-Reanimator
2. Zv. President  Dr. Ylli Berberi Pediater
3.  Anetar  Dr. Pranvera Sulku Mjeke e Pergjithshme
4.  Anetar  Dr. Ibrahim Kaziu  Fiziater
5.  Anetar  Dr. Etleva Plaku Stomatologe