Regional Council Durres

Print

 

Mbulon rrethet: Durres dhe Kruje

Lista emërore e mjekve: Kliko këtu për të konsultuar listën

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Durres 2009 – 2014

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President Dr. Spiro Musha Mjek i Pergjithshem
2. Zv. President  Dr. Kozma Misa Obsteter-Gjinekolog
3.  Anetar  Dr. Kapllan Mance Stomatolog-Kirugji, Maxilo-Faciale 
4.  Anetar  Dr. Natasha Prushi  Mjeke e Pergjithshme
5.  Anetar  Dr. Enver Agalliu Mjek i Pergjithshem