Regional Council Elbasan

Print

 

Mbulon rrethet: Elbasan, Gramsh, Librazhd dhe Peqin

Lista emërore e mjekve: Kliko këtu për të konsultuar listën

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Elbasan 2009 – 2014

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President Dr. Vitri Lika Hematolog
2. Zv. President  Dr. Drita Demiri Pediatre
3.  Anetar  Dr. Qemal Miraka Pneumo-Fiziater
4.  Anetar  Dr. Blendi Ciftja Stomatolog
5.  Anetar  Dr. Arben Dine Mjek Trasfuzioni