Regional Council Fier

Print

 

Mbulon rrethet: Fier, Lushnje dhe Mallakaster

Lista emërore e mjekve: Kliko këtu për të konsultuar listën

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Fier 2009 – 2014

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President Dr. Henrik Hamitaj Kardiolog
2. Zv. President  Dr. Vasil Lushnjari Kardiolog
3.  Anetar  Dr. Behar Lame Stomatolog 
4.  Anetar  Dr. Valentina Prifti  Mjeke Familje
5.  Anetar  Dr. Feti Pepa Mjek i Pergjithshem (Mikro-Kirurgji)