Regional Council Gjirokaster

Print

 

Mbulon rrethet: Gjirokaster, Permet dhe Tepelene

Lista emërore e mjekve: Kliko këtu për të konsultuar listën

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Gjirokaster 2009 – 2014

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President Dr. Figali Kobuzi Nefrologe
2. Zv. President  Dr. Kostandin Hido Reanimator
3.  Anetar  Dr. Koco Tanku Mjek i Pergjithshem
4.  Anetar  Dr. Asqeri Guma Obsteter-Gjinekolog
5.  Anetar  Dr. Kristo Semi Stomatolog