Regional Council Korce

Print

 

Mbulon rrethet: Korce, Pogradec, Devoll dhe Kolonje

Lista emërore e mjekve: Kliko këtu për të konsultuar listën

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Korce 2009 – 2014

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President Dr. Robert Tomco Mjek i Pergjithshem
2. Zv. President  Dr. Vasfi Topciu Ortoped
3.  Anetar  Dr. Edmond Bazelli Stomatolog 
4.  Anetar  Dr. Vangjel Thomollari Mjek Laborant
5.  Anetar  Dr. Edmond Hysenbelli Mjek i Pergjithshem