Regional Council Kukes

Print

 

Mbulon rrethet: Kukes, Has dhe Tropoje

Lista emërore e mjekve: Kliko këtu për të konsultuar listën

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Kukes 2009 – 2014

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President Dr. Perparim Zela  
2. Zv. President  Dr. Mark Nufi  
3.  Anetar  Dr. Bedri Palushi  
4.  Anetar  Dr. Isuf Laci  
5.  Anetar  Dr. Sadete Aliaj