Regional Council Shkoder

Print

 

Mbulon rrethet: Shkoder, Puke dhe Malesi e Madhe

Lista emërore e mjekve: Kliko këtu për të konsultuar listën

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Shkoder 2009 – 2014

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President Dr. Vehbi Kovaci Fiziater
2. Zv. President  Dr. Pranvera Belinova Imazheriste
3.  Anetar  Dr. Sait Ymeri Stomatolog 
4.  Anetar  Dr. Mahmut Culuq Mjek i Pergjithshem
5.  Anetar  Dr. Dod Boci Kirurg