Regional Council Tirane

Print

 

Mbulon rrethet: Tirane dhe Kavaje

Lista emërore e mjekve: Kliko këtu për të konsultuar listën

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Tirane 2009 – 2014

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President Dr. Faik Toska Semundjet Profesionale
2. Zv. President  Dr. Thanas Gjika Nefrolog
3.  Anetar  Dr. Fredi Ajdini Mjek i Pergjithshem 
4.  Anetar  Dr. Edit Xhajanka  Stomatologe
5.  Anetar  Dr. Vera Dango  Stomatologe
6.  Anetar Dr. Sokol Mulosmani  Phenumo - Fiziater 
7.  Anetar  Dr. Maks Basha  Imazherist