Bordi Këshillimor I Aparatit Qëndror Të Këshillit Kombëtar

Shtyp

 

Bordi Këshillimor i Aparatit Qëndror të Këshillit Kombëtar i URDHRIT TË MJEKËVE TË SHQIPËRISË perbehet nga:

 

 

Presidenti,
Zv.Presidenti, 
Sekretari i Përgjithshëm,
Kryetari/ja e Degës Ekonomike-Financiare dhe Burimeve Njerëzore, 
Juristi 
Kryetari i Komitetit të Etikës 
Shefi i sektorit të EVM-së

 

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara