Keshilli Rajonal Tirane

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Tirane dhe Kavaje

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Tirane 2020 – 2025

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Dr. Ariana STOJKU Nefrologji 
2. Zv. President   Dr. Orges SPAHIU Imazheri
3.  Anetar   Dr.Etleva SHPATA Mjekesi Familje
4.  Anetar   Prof.Dr. Etleva QIRKO Alergologji-Imunologji
5.  Anetar   Dr. Artan HARUNI Pediatri
6.  Anetar  Prof. Dr. Arvin DIBRA Kirurgji e Përgjithshme
7.  Anetar   Dr. Ferdi AJDINI Mjek i PergjithSHEM
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Tirane:

Lista emerore Tirane

 

 

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara