Keshilli Rajonal Durres

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Durres dhe Kruje

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Durres 2020 – 2025

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Dr. Edlira HARIZI Neurologe
2. Zv. President   Dr. Muhamed TROPLINI Okulist
3.  Anetar   Dr. Natasha PRUSHI Mjeke e Pergjithshme
4.  Anetar   Dr. Neritan MYDERRIZI Ortoped-Traumatolog
5.  Anetar   Dr.  Tristana DHULI Mjeke e Pergjithshme
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Durres:

Lista emerore Durres

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara