Keshilli Rajonal Elbasan

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Elbasan, Gramsh, Librazhd dhe Peqin

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Elbasan 2015 – 2020

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Sali PILA Neurolog
2. Zv. President   Vitri LIKA Endokrinolog
3.  Anetar   Arben DINE Hematolog
4.  Anetar   Adriana CEKO Higjieniste
5.  Anetar   Fadil MERXHEKU Pneumo-ftiziater
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Elbasan:

Lista emerore Elbasan

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara