Keshilli Rajonal Fier

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Fier, Lushnje dhe Mallakaster

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Fier 2020 – 2025

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Dr. Besnik BRAHIMAJ Obsteter-Gjinekolog
2. Zv. President   Dr. Athina DAKA Transfuzion Gjaku
3.  Anetar   Dr. Berti AGALLIU ORL
4.  Anetar   Dr. Arben YZEIRI Mjek i pergjithshem
5.  Anetar   Dr. Kozeta RAMA Obsteter-Gjinekolog
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Fier: 

Lista emerore Fier

 

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara