Keshilli Rajonal Korce

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Korce, Pogradec, Devoll dhe Kolonje

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Korce 2020 – 2025

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Dr. Vlefta BEJKO Gastro-Entero-Hepatolog
2. Zv. President   Dr.Roland LALAJ Mjek i Pergjithshem
3.  Anetar   Dr. Vasfi TOPCIU Ortoped
4.  Anetar   Dr. Sotiraq KONINI Kirurg i Përgjithshem
5.  Anetar   Dr. Ilir HOXHA Obstetrikë-Gjinekologji
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Korce: 

Lista emerore Korce

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara