Keshilli Rajonal Lezhe

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Lezhe, Kurbin dhe Mirdite

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Lezhe 2020 – 2025

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Dr. Tonin FRROKU Gastro-Entero-Hepatolog
2. Zv. President   Dr. Petrit LULI Mjek i Pergjithshem
3.  Anetar   Dr. Sandër MARKU Mikrobiolog
4.  Anetar   Dr. Shkelqime GAZI Onkologe
5.  Anetar   Dr. Zef PRENGA Kardiolog
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Lezhe:

Lista emerore Lezhe

 

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara