Keshilli Rajonal Shkoder

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Shkoder, Puke dhe Malesi e Madhe

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Shkoder 2020 – 2025

 

3. Anetar  Artur LACEJMjek Familje

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Dr. Nevila LULI Gastro-Entero-Hepatologji
2. Zv. President   Dr. Holta DUDA Alergologji-Imunologji
3.  Anetar   Dr. Shpëtim YMERI Kirurgji e Përgjithshme
4.  Anetar   Dr. Vitore MARKU  Mjekësi e Përgjithshme
5. Anetar   Dr. Artur LAÇEJ Hematologji
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Shkoder:

Lista emerore Shkoder

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara