Keshilli Rajonal Vlore

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Vlore dhe Sarande

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Vlore 2020 – 2025

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Dr. Eduard MONE Pediatri
2. Zv. President   Dr. Petraq MUSTAQI Kirurgji e Përgjithshme
3.  Anetar   Dr. Edmond BRESHANI Anestezi-Reanimacion
4.  Anetar   Dr. Marjeta BORAJ Obstetrikë-Gjinekologji
5.  Anetar   Dr. Rajmonda ZOTO Pediatri
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Vlore: 

Lista emerore Vlore

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara