Artikujt

Keshilli Rajonal Berat

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Berat, Kucove dhe Skrapar

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Berat 2020 – 2025

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Dr. Festim NASUFI Mjek i Pergjithshem
2. Zv. President   Dr. Irfan DYLI Mjek i Pergjithshem
3.  Anetar   Dr. Mimoza CACA Mjek i Pergjithshem
4.  Anetar   Dr. Miltiadh VEVECKA Neuro-psikiater
5.  Anetar   Dr. Agron VEIZAJ Mjek i Pergjithshem
 

 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Berat:

Lista emerore Berat

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara