Artikujt

Keshilli Rajonal Durres

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Durres dhe Kruje

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Durres 2015 – 2020

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Edlira HARIZI Neurologe
2. Zv. President   Taulant KODRA Mjek i Pergjithshem
3.  Anetar   Natasha PRUSHI Mjeke Familje
4.  Anetar   Merita SHESHI Mjeke Familje
5.  Anetar   Anton NDOI Urolog 
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Durres:

Lista emerore Durres

 

KANDIDATËT PËR ZGJEDHJET NË KËSHILLIN RAJONAL TË UMSH DURRES

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara