Artikujt

Keshilli Rajonal Fier

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Fier, Lushnje dhe Mallakaster

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Fier 2015 – 2020

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Besnik BRAHIMAJ Obsteter
2. Zv. President   Athina DAKA Mjeke pergjithshem
3.  Anetar   Ervin LLAKATURA Pneumolog
4.  Anetar   Mirela MARA Mjeke pergjithshem
5.  Anetar   Shpresa STASA Nefrologe
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Fier: 

Lista emerore Fier

 

KANDIDATËT PËR ZGJEDHJET NË KËSHILLIN RAJONAL TË UMSH FIER 

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara