Artikujt

Keshilli Rajonal Gjirokaster

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Gjirokaster, Permet dhe Tepelene

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Gjirokaster 2015 – 2020

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Figali KOBUZI Nefrologe
2. Zv. President   Kostandin HIDO Reanimator
3.  Anetar   Altin GOXHARAJ Mjek laborant
4.  Anetar   Esheref SHEHU Kardiolog
5.  Anetar   Jonuz HOXHA Radiolog
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Gjirokaster: 

Lista emerore Gjirokaster

 

KANDIDATËT PËR ZGJEDHJET NË KËSHILLIN RAJONAL TË UMSH GJIROKASTER 

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara