Artikujt

Keshilli Rajonal Kukes

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Kukes, Has dhe Tropoje

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Kukes 2015 – 2020

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Seit JAKU  Pediater
2. Zv. President   Edvin KOVACI  Kardiolog
3.  Anetar   Hanibal BIBERAJ  Mjek Familje
4.  Anetar   Agron GECI  Imazherist
5.  Anetar   Sadete BULICA  Mjeke Familje
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Kukes: 

Lista emerore Kukes

 

KANDIDATËT PËR ZGJEDHJET NË KËSHILLIN RAJONAL TË UMSH KUKES

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara