Artikujt

Keshilli Rajonal Lezhe

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Lezhe, Kurbin dhe Mirdite

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Lezhe 2015 – 2020

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Tonin FRROKU Gastroenterolog
2. Zv. President   Domenika KAPLLAJ Mjek Familje
3.  Anetar   Petrit LULI Mjek Familje
4.  Anetar   Shkelqime GAZI Mjek Familje
5.  Anetar   Zef PRENGA Kardiolog
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Lezhe:

Lista emerore Lezhe

 

KANDIDATËT PËR ZGJEDHJET NË KËSHILLIN RAJONAL TË UMSH LEZHE

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara