Artikujt

Keshilli Rajonal Vlore

Shtyp

 

Mbulon rrethet: Vlore dhe Sarande

Keshilli Rajonal i UM, Qarku Vlore 2015 – 2020

 

Nr.

Funksioni Emer Mbiemer
Specialiteti
 
1. President  Eduard MONE Pediater
2. Zv. President   Rahim PRODA Mjek Urgjemce
3.  Anetar   Fatmir BRAHIMAJ Pediater
4.  Anetar   Teuta GJOKOLI Mjeke Pergjithshem
5.  Anetar   Petraq MUSTAQE Kirurg
 

Me poshte mund te konsultoni listen emërore te mjekve per qarkun Vlore: 

Lista emerore Vlore

 

KANDIDATËT PËR ZGJEDHJET NË KËSHILLIN RAJONAL TË UMSH VLORE

UMSH - Te gjitha te drejtat e rezervuara